Lindemans Aalst -Met opgeladen batterij het nieuwe jaar in Lindemans Aalst
  • PASSION MEETS SPIRIT

Met opgeladen batterij het nieuwe jaar in

2021-01-08 20:14:17

Het kerstverlof zit er alweer op en onze 7 Belgische spelers hebben hun ploegmaats uit het buitenland persoonlijk teruggehaald om samen te knallen in 2021. Via Parijs (Danny) ging het naar Rome (Francesco) dan naar Praag (Matěj) en Warschau (Kuba) om uiteindelijk op de Amsterdamse walletjes Twan op te halen en zo aan het stadhuis in Aalst te belanden waar Johan zijn mannen opwachtte met een krat heerlijke Lindemans kriek.
Een beetje een onwaarschijnlijk verhaal in deze coronatijden maar ik zag het filmpje van hun roadtrip en dus zal het wel kloppen wink


De staart van 2020 verliep voor onze jongens zeer moeizaam en op zo’n momenten zie je pas wat het betekent dat de schare trouwe fans er niet fysiek mogen bijzijn om hun ploeg de nodige steun te bieden. Laat ons hopen dat deze situatie snel achter de rug is en we met zijn allen terug mogen genieten van wat het leuke spelletje volleybal toch wel is.

En dat we in 2021 meteen heel wakker zullen moeten zijn mag duidelijk zijn.
Openen doen we nu zaterdag in Schotte tegen Haasrode Leuven in de strijd voor de zo belangrijke plaats 4 in onze EMVL, een week later trekken we naar de Tomabelhal voor de topper tegen het tot nog toe in eigen land ongenaakbare Knack Roeselare om het regulier seizoen dan 6 dagen later vol te maken in de Edugo Arena tegen Caruur Gent.
Daarna trekken onze jongens enkele dagen naar Polen waar in Belchatow de terugwedstrijden in de CEV-CL gespeeld worden, wedstrijden op 26-27 en 28 januari.
Afsluiten doen we deze zware periode met een dubbele confrontatie tegen Greenyard Maaseik in het kader van de halve finales BvB, op 30 januari in de Steengoed Arena en op 6 februari in ons eigen Schotte. Bij winst volgt op 21 februari de finale BvB, drukke weken dus.


Iedereen keerde behouden terug uit zijn thuisbubbel en ook nieuwkomer José Gomes zal zaterdag inzetbaar zijn, benieuwd naar wat onze Portugese receptie-hoek reeds kan bijdragen.
Winst tegen Haasrode Leuven is een must en nog beter is gewoon die 3 punten thuis houden, de kloof met de Leuvenaars zou dan 5 punten bedragen en dan houden we plaats 4 sowieso in eigen handen tot de slotspeeldag.


Wedstrijd zaterdag om 19u30 te volgen via livestream, link op app en website.

Blijf steeds op de hoogte.
Download onze mobiele app