Lindemans Aalst -Volley Lindemans Aalst & Brouwerij Lindemans bestendigen hun samenwerking Lindemans Aalst
  • PASSION MEETS SPIRIT

Volley Lindemans Aalst & Brouwerij Lindemans bestendigen hun samenwerking

2021-01-13 18:55:34

Het zijn uitdagende tijden die Covid ons heeft gebracht. Toch hebben we ook positief nieuws te melden. Als fiere naamsponsor licht brouwerij Lindemans het 3de jaar als optie in en verlengt zo het contract met minstens één seizoen. Het zal de club ongetwijfeld de nodige financiële steun bieden.


Dirk Lindemans (Brouwerij Lindemans): Wij blijven onze maatschappelijke verantwoordelijkheid dragen, ook al is onze sector momenteel zeer zwaar getroffen. We geloven er rotsvast in dat door het deugdelijk bestuur van onze club Lindemans Aalst deze financiële steun nuttig zal besteed worden om te blijven groeien. We zijn het bestuur en de club ook zeer dankbaar om in deze bijzondere tijden niet bij de pakken te blijven zitten en toch creatieve ideeën te ontwikkelen om voldoende visibiliteit voor de sponsors te voorzien. Hoe dan ook, sport blijft mensen verbinden. En al hebben we momenteel de mogelijkheid niet om met z’n allen in Schotte te supporteren voor onze spelers, ook dit gaat voorbij en ongetwijfeld genieten we binnenkort weer des te meer van het live spektakel.


Pascal Debels (CEO Lindemans Aalst): Wij zijn heel blij verder op de steun te kunnen rekenen van onze naamsponsor Lindemans en voor ons is dit het bewijs dat er ook na corona voldoende draagvlak is bij onze sponsoren om onze professionele werking te kunnen verder zetten. Ook van vele andere sponsoren mochten we al hun engagement ontvangen. We moeten de uitdagingen uiteraard niet minimaliseren, het zal niet evident zijn, zeker niet voor de minder gemediatiseerde sporten, maar met de steun van onze gewaardeerde sponsoren, supporters & medewerkers zijn we ervan overtuigd dat we deze “corona crisis” kunnen overleven. Wij hopen dan ook heel snel meer nieuws te kunnen brengen over onze andere besprekingen met nieuwe en bestaande sponsoren.

Blijf steeds op de hoogte.
Download onze mobiele app