• PASSION MEETS SPIRIT

Generale repetitie bekerfinale

2022-01-11 12:55:24

Zondag 27 februari staat uiteraard al met stip gemarkeerd in uw agenda voor DE finale van de Beker Van België in het sportpaleis. Woensdag 12 januari kan u al een generale repetitie van deze bekerfinale bekijken.

6 overwinningen op rij, maken we er 7 van? We gaan er alleszins vol voor!
 

Dat is ook nodig als we hoger in de rangschikking willen komen te staan. We hebben veel en snel punten nodig en daar willen we dus morgen volop mee beginnen.

Maar dat is ook wat Gent denkt en nodig heeft. Ook zij zijn in volle voorbereiding naar deze bekerfinale en hebben ook de punten nodig.

We gaan dus op 6 weken Gent 3 maal in de ogen kijken. 3 wedstrijden gaan we telkens voor de volle buit. Vechtend tot er een 3 staat bij ons aantal sets. (moest je een lotto invullen, laat 3 één van je cijfers zijn).
 

Onze ploeg is de winterstop goed doorgekomen. Zaterdag kregen we de eerste overwinning van 2022 niet op een dienblad en dat zal ook zo zijn de komende 3 thuiswedstrijden.

Maar we staan klaar om in Schotte 3x op een rij te schitteren.
 

We ontvangen achtereenvolgends volgende ploegen.

  • 12/01/22: Lindemans Aalst – Caruur Volley Gent
  • 15/01/22: Lindemans Aalst – Waremme Volley
  • 22/01/22: Lindemans Aalst – Knack Volley Roeselare

 

Wedstrijden zijn jammer genoeg nog steeds zonder publiek, maar u kan de wedstrijden wel gratis en live volgen op de Livestream van Euromillions. (net als onze spelers onder professioneel medisch toezicht staan plaatsen we alle routers, switchen, voedingsinstallaties,.. .onder permanent toezicht van een professional 😊 ). Meneer Murphy zit tijdelijk in quarantaine en afgezonderd van de buitenwereld… Voorlopig is er geen livestream op Youtube.

Link: https://euromillionsvolleyleague.be/Stream.aspx?sc=bevl&mid=468&icon=0

 

CU on the world wide (volley)net ….

Blijf steeds op de hoogte.
Download onze mobiele app