• PASSION MEETS SPIRIT

Headcoach Johan Devoghel neemt afscheid als T1

2022-03-24 15:02:35

Headcoach Johan Devoghel neemt na dit seizoen afscheid als T1 van Lindemans Aalst. De 40 jarige Johan Devoghel is ondertussen een kind aan huis bij Lindemans Aalst ( Asse-Lennik). Met 6 seizoenen als T2 en 9 jaar als T1 is Johan niet meer weg te denken bij deze club.

Johan blijft dan ook full-time bij de club betrokken en zal mee in het dagelijkse bestuur komen en zal zijn, nu al, sterke commerciële relaties verder uitbouwen.

Toen de club 3 seizoenen terug Johan een contract van onbepaalde duur aanbood was toen al het plan dat Johan ooit zou evolueren naar een andere functie binnen de club. Echter was toen totaal nog niet duidelijk wanneer. Na rijp beraad hebben Johan & de aandeelhouders besloten dat het moment nu is aangebroken.

 

Met een halve finale CEV Cup, vice-landskampioen, Final 12 Champions League, Winnaar Beker van België, Winnaar supercup, Winnaar League Trophy, 1ste plaats nationaal (afgebroken corona seizoen 19-20) & “coach van het jaar” heeft Johan met de beschikbare middelen het maximale sportieve rendement uit deze club gehaald.

Ook dit seizoen wist Johan, ondanks moeilijke momenten, de club naar een 3de bekerfinale op 4 jaar tijd te brengen en terug, na 1 jaar afwezigheid, naar de Champions Final 4 en het daarbij horende Europese ticket voor komend seizoen.

 

Ondanks de moeilijke financiële & commerciële omstandigheden als gevolg van de coronacrisis (en de matig tot niet bestaande Vlaamse & Nationale overheidssteun) kijkt de club vol goeie moed de toekomst tegemoet.

Blijf steeds op de hoogte.
Download onze mobiele app