• PASSION MEETS SPIRIT

Hospitality

Sport is emotie… Lindemans Aalst wil van de thuiswedstrijden een echt “feest” maken. Voor de wedstrijd kunnen onze supporters in Schotte terecht voor de perfecte opwarming en voorbereiding. Onze VIP-businessleden kunnen voor de wedstrijd genieten van een Lindemans Lounge of Lindemans Diner in Schotte!
Onze hospitality is dit seizoen in een nieuw jasje gestoken. Op deze manier hopen wij te voldoen aan alle wensen en noden van onze partners.

Voor vragen kan je steeds terecht bij: business@lindemansaalst.be


Lindemans Lounge

Tijdens onze Lindemans Lounge genieten onze partners van een staande (netwerk-)receptie voor en na de wedstrijd. Wij ontvangen onze partners graag om 19u in de vergaderzalen van Schotte die omgetoverd worden naar de Lindemans lounge.

Onze partners kunnen kiezen tussen verschillende drankformules en krijgen zowel voor als na de wedstrijd een niet-maaltijdvervangende fingerfood-formule aangeboden.
 

Lindemans Diner

Twee keer per seizoen organiseren we ook een heus Lindemans Diner, waar onze partners kunnen genieten van een 3-gangen menu met aangepaste dranken. Dit alles op een unieke locatie, iedereen zit namelijk in de zaal, dus er wordt geen moment van de wedstrijd gemist!

Na de wedstrijd is iedereen opnieuw welkom in onze Lindemans Lounge voor de Lindemans-After-Party.

 

Supporters

Onze supporters kunnen zowel voor als na de wedstrijd in De Looyerij terecht voor een drankje en/of hapje.